Trigo T

Ultramoderne actief rolstoel

VERMEIREN heeft de Trigo ontworpen als een ultramoderne rolstoel naar ieders smaak. Uw Trigo is dan ook volledig te personaliseren bij bestelling; van het frame tot de wielen, inclusief de armleuningen en een dertigtal kleuren naar keuze. Eigenlijk is het simpel, er zijn bijna zoveel verschillende Trigo’s als er gebruikers zijn!

Waarom driehoekige buizen? Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams hebben de driehoekige buizen op punt gesteld en als basis genomen voor uw Trigo. Het voordeel van deze buizen is niet enkel dat ze modern en uniek zijn, maar ook dat ze lichter zijn voor uw rolstoel, met behoud van een optimale stevigheid.

We hebben naast de Trigo S, ook een tweede model, de Trigo T. Deze rolstoel is eveneens ontworpen met een moderne look. Het opvouwbaar frame heeft inklapbare en afneembare voetsteunen. Door het ontwerp is dit model ideaal om gemakkelijk te vervoeren.

Naast de te kiezen configuraties op het moment van de bestelling (maat, type rugleuning, armleuning, frame, opties, …) blijft uw Trigo dynamisch. Er is namelijk een groot aantal instellingen direct op de rolstoel beschikbaar, zoals wielcamber, zithoogte,...

VERMEIREN heeft deze rolstoel zo ontworpen dat hij geschikt is voor zowel volwassenen als voor kinderen. Vandaar is de Trigo verkrijgbaar in zitbreedtes 30 cm tot 50 cm. Ook voor de allerkleinste zijn er tal van accessoires en opties beschikbaar.

 

Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Voor specificaties zie technische gegevens, wijzigingen voorbehouden.

Kleur(en) bekleding
Frame kleuren
,,,,,,,,,,,,,
*Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Technische wijzigingen voorbehouden.
TRIGO T

70

130

676-1046

460-660

457-945

300-500

380-510

320-500

12,3

240-460

20°


Vermeiren© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964

Vermeiren on youtube
Vermeiren on linked in