2219 E-Version Lagoon

Lagoon E-Version driewielfiets voor volwassen

De Lagoon driewielfiets van Vermeiren is eveneens verkrijgbaar in een E-Version. De elektrische fiets maakt dat u eenvoudig verder kunt fietsen en dit met een hoge snelheid. Het systeem is gebruikersvriendelijk. De eenvoudige AAN/UIT knop op de batterij en de bedieningskast op het stuur is het enigste wat nodig heeft om de ondersteuning te kunnen gebruiken. De fiets is uitgevoerd met een BOOSTER knop voor een vlotte acceleratie.

De batterij, welke gemonteerd wordt aan de achterzijde van de fiets is licht en demontabel, waardoor het laden in huis kan gebeuren. De motor van de elektrische ondersteuning is geplaatst in het voorwiel van de fiets.

De fietsen zijn robuust en betrouwbaar. Door het lage zwaartepunt heeft de fiets veel stabiliteit. De Lagoon en de Vintage zijn perfecte driewielerfietsen voor zowel stadsritten als ritten in de vrije natuur.

Met de parkeerrem op het stuur kan de fiets vast worden gezet om veilig te kunnen op- en afstappen. De lage instap vereenvoudigd eveneens het opstappen.

 

Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Voor specificaties zie technische gegevens, wijzigingen voorbehouden.

Kleur(en) bekleding
Frame kleuren
,
*Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Technische wijzigingen voorbehouden.
2219E
Vermeiren© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964

Vermeiren on youtube
Vermeiren on linked in